PLAÇA D'AL-AZRAQ

PLAÇA D'AL-AZRAQ
Al final que será, será.

dissabte, 9 de juny del 2012

XERRADA INFORMATIVA SOBRE LA HIPOTECA



 El proper dia 14 de juny de 2012 a les 19:00h en el Centre Cultural Mario Silvestre Alcoi (Casa de la Cultura) la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca d'Alcoi, i les Associacions de Veïns d'Alcoi, vos conviden a assistir a la xerrada informativa sobre les hipoteques. A càrrec de la Platafora d'Afectats per la Hipoteca de Ibi. ASPROVI.
Segur que coneixeu a algú que en l'actualitat te problemes amb la seua hipoteca, per aixó aquesta xerrada informativa va encaminada a orientar a totes les persones que puguen tindre dubtes a l'hora de saber en quina situació es troben respecte a les seues hipoteques i com han d'actuar, la Plataforma d'afectats per la hipoteca de Ibi es avuí en dia una plataforma molt activa i molt consolidada, es per aixó que treballen en molts casos i tenen molta experiència. Si esteu interessats en el tema o sou afectats o conegueu a algún afectat no dubteu en transmitir-li que acudisca per a informar-se, la unió fa la força. En la xerrada s'aprofitarà per arreplegar signatures per a la Iniciativa Legislativa Popular sobre la regulació de la dació a pagament, paralització dels desnonaments i lloguer social. Així i tot les associacions de veïns i la plataforma d'alcoi dispondran de plegs per a signar i eixiran el cap de setmana del 16 al 17 en els seus barris per arreplegar signatures, com indiquem a continuació:

  • Associació de Veïns del CENTRE. Tots els dijous a partir de les 18:30h en la seu social a la Plaçeta les Xiques, 2
  • Associació de Veïns del VIADUCTE. Dissabte 16 de juny a partir de les 18:30 en el Centre Ovidi Montllor aprofitant que realitzen la obra de teatre "El Llavador"
  • Associació de Veïns SOLYCAM contacteu amb el Secretari.
  • Associació de Veïns de BATOI i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca d'Alcoi. El dia 16 de juny en el carrer Serrella front la farmàcia de 10 a 13 i el dia 17 de juny en el mercadet dels diumenges de batoi.
  • Associació de Veïns del Ensantxe-Benissaido el 16 de junt de 12:00 a 14:00 en l'Alameda a l'altura del Teix.
  • Associació de Veïns del Partidor dispondran de signatures en els seus locals.
  • Associació de Veïns els Clots dispondran de signatures en els seus locals.
  • Centre Social San Pancracio dispondran de signatures en els seus locals.
  • Associació de Veïns de la Zona Nord el 16 de juny de 10 a 13 en l'Avinguda de la hispanitat d'enfront del bar "las Cañas".
Vos convidem a assistir i a difondreu.

Moltes gràcies.
PLATAFORMA D'AFECTATS D'ALCOI I IBI,ASPROVI I ASSOCIACIONS DE VEÏNS D'ALCOI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada