PLAÇA D'AL-AZRAQ

PLAÇA D'AL-AZRAQ
Al final que será, será.

dimarts, 3 de desembre del 2013

CANVI DE COMPTADORS ELÈCTRICS PER LA COMPANYIA SUBMINISTRADORA DE LA LLUM. A TOTS ELS CIUTADANS.



Volem donar-vos a conèixer les jornades informatives que es van a realitzar en diferents barris de la ciutat, amb motiu del pròxim canvi de comptadors de llum convencionals a comptadors de *telegestión o "intel·ligents", en la ciutat d'Alcoi. La substitució de comptadors per la companyia elèctrica és un procés complex, en el qual estan implicats no solament la companyia subministradora, sinó també els diferents instal·ladors autoritzats i la Conselleria d'Indústria, que obri un expedient administratiu per cada usuari. D'altra banda, tots els ciutadans amb potències contractades inferiors a 15 KW (siguen consumidors domèstics, o petites empreses o comerços) estan obligats a la instal·lació d'aquests comptadors, per la qual cosa considerem imprescindible que la informació arribe al màxim nombre de persones.

Donada la importància i la complexitat del tema, els dubtes que suscita aquest assumpte en la majoria d'usuaris i el "oportunisme" d'alguns que estan traient profit del desconeixement dels usuaris, us convidem a assistir i, a les jornades.


JORNADES INFORMATIVES A ALCOI
EL PROJECTE STAR D'IBERDROLA. SUSTITUCIÓ DELS EQUIPS DE MESURA
Organitza: APEME. Associació Provincial d'Empresaris de Muntatges Elèctrics i Telecomunicacions de la província d'Alacant.
Col·laboren: Excelentísimo Ajuntament d'Alcoi.

Jornada 1: dilluns dia 9 de desembre de 2013,
Lloc i hora: Espai Àgora, situat en la Plz. Ramon i Cajal 6. A les 19:00 hores.

Jornada 2: dimecres dia 11 de desembre de 2013,
Lloc i hora: Associació de Veïns de Batoi, en c/ Carrascal 5. A les 19:00 hores.

Jornada 3: dijous dia 12 de desembre de 2013,
Lloc i hora: Associació de Veïns Zona Nord, en c/ Sant Joan Bosco 20. A les 19:00 hores.


Com a INFORMACIÓ ADDICIONAL, us comuniquem que disposem d'un llistat que ens ha facilitat APEME dels instal·ladors que estan autoritzats a Alcoi per la Conselleria d'Indústria per a dur a terme aquest procediment de substitució i solucionar les incidències que puga haver-hi amb l'adequació de les instal·lacions d'habitatges i comunitats de propietaris. Si esteu interessats a disposar d'aquesta informació, ens ho demaneu i us ho facilitarem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada