PLAÇA D'AL-AZRAQ

PLAÇA D'AL-AZRAQ
Al final que será, será.

dilluns, 6 de gener del 2014

DEPENDENTS A ESCENA

Hola volem servir d'altaveu per a donar informació sobre l'acte artístic i reivindicatiu que la Plataforma en defensa de la Llei de Dependència Alcoià-Comtat, junt a la PAH Alcoi, les Associacions de Veïns d'Alcoi i l'Ajuntament d'alcoi van a realitzar el proper 12 DE GENER DE 2014 A LES 19h. en el TEATRE CALDERÓN d'Alcoi. L'Acte comptarà amb les actuacions de: Faula Teatre grup de teatre amateur, Andreu Valor cantautor Contestà Cor de la Universitat Senior de la UPV, Flash Mob de la PAH d'Alcoi i Grup de dolçainers i tabaleters d'Alcoi, Barxell, El Rebuig, La Cordeta i La Degollà interpretant l'obra Dependents del compositor José Rafael Pascual Vilaplana, tot presentat per Reis Juan ex-periodista de Radio 9 afectada per l'ERO.
Per a assistir a aquest acte la entrada es lliure, però heu d'acudir amb invitació per a les invitacions telefoneu al 607 881 762 o podeu enviar un mail a l'Associació de Veïns avzonanord@gmail.com i nosaltres farem d'intermediaris.
SI ALGÚ ESTÀ INTERESSAT EN COL·LABORAR DE FORMA MES ACTIVA EL DIA DE L'ACTE AJUDANT EN EL QUE ES PUGA NECESSITAR NO DUBTEU EN FER-HO SABER AL CORREU.

PER TU I PER TOTS DEFENSEM ELS DEPENDETS!!!!! T'ESPEREM!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada