PLAÇA D'AL-AZRAQ

PLAÇA D'AL-AZRAQ
Al final que será, será.

dilluns, 23 de febrer del 2015

1ª ESCOLA VEÏNAL ALCOI

Diferents Associacions de Veïns d'Alcoi juntament amb CAVE-COVA (Confederació d'Associacions de Veïns de la Comunitat Valenciana), han organitzat la primera edició de l'Escola Veïnal a Alcoi, seran 4 sessions que es faran dissabtes. Aquesta escola naix amb l'objectiu d'oferir una formació als integrants d'Associacions de Veïns i a futurs dirigents veïnals, i a aquella gent que tinga inquietuds i vulga conéixer de primera mà el treball que es desenvolupa en les associacions de veïns.

El moviment veïnal és l'origen dels moviments socials, és assembleari i durant la seua trajectòria ha servit per a canviar les condicions de vida dels habitants dels barris, han reclamat serveis bàsics, han defés els recursos públics, han servit de connexió entre el ciutadà i les administracions estigués qui estigués al capdavant d'aquestes, i continuarem fent-lo.

Així que si tens inquietuds i penses que es poden canviar les coses, les Associacions de Veïns d'Alcoi t'oferim la Escola Veïnal a Alcoi. Vine a formar-te amb nosaltres.

Si vols mes informació pots posar-te en contacte amb la teua Associació o cridar al telefon d'informació de l'escola veïnal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada